ΑΡΧΙΚΗ :: Vespa
Vespa LXV 125

vespalxv.pngΗ νέα Vespa LXV, η οποία βασίζεται στην LX, αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές Vespas της δεκαετίας του ’60. Μία θρυλική δεκαετία που, μέσα από κοινωνική και πολιτισμική επανάσταση, διαμόρφωσε το σημερινό κόσμο. Παράλληλα, μέσα στη δεκαετία αυτή οι νέοι απέκτησαν μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ με αφορμή την αναζήτηση τρόπων έκφρασης και μετακίνησης η Vespa καθιερώθηκε ως συνώνυμο της ατομικής ελευθερίας.

Χαρακτηριστικά: Επιχρωμιωμένο τιμόνι, διπλή σέλα από γνήσιο δέρμα, πίνακας οργάνων με ρετρό σχεδιασμό, επιχρωμιωμένη πίσω σχάρα. Η Vespa LXV φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έκαναν μύθο!

Σχεδιασμός: Το μπροστινό φανάρι παραμένει στο τιμόνι, όπως και στις αυθεντικές Vespas, η γραμμή του όμως είναι πιο κομψή και διακριτική. Ο αναλογικός πίνακας οργάνων τονίζεται από ένα επιχρωμιωμένο περίβλημα, ενώ τα γραφικά του θυμίζουν το στυλ που ήταν στη μόδα τη δεκαετία του ’60.
Το τιμόνι διαμορφώνεται από έναν ορατό επιχρωμιωμένο σωλήνα με δερμάτινες χειρολαβές (ίδιο δέρμα με εκείνο της σέλας). Και η σέλα είναι σύμφωνη με το ίδιο στιλ, διαιρούμενη σε δύο ξεχωριστά μέρη, ένα για τον οδηγό και ένα για το συνεπιβάτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Η Vespa LXV διαθέτει όλα τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων μοντέλων LX: οι τροχοί 11 ιντσών με υδραυλικό δισκόφρενο μπροστά, συνιστούν το πιο προηγμένο σύστημα πέδησης στην ιστορία της Vespa. Η Vespa LXV 125 είναι εξοπλισμένη με τον εξελιγμένο τετράχρονο κινητήρα Piaggio LEADER (Low Emission Advanced Engine Range) που παρέχει εξαιρετική ισχύ και ανταποκρίνεται σε κάθε είδους ανάγκη αστικής μετακίνησης.

Ευέλικτη, ελαφριά και απελευθερωμένη από κάθε περιορισμό, η Vespa LXV 125 είναι ο ιδανικός σύντροφος που συνδυάζει άνετη μετακίνηση με ιδιαίτερο χαρακτήρα και στιλ. Ο γοητευτικός της σχεδιασμός την κάνει να ξεχωρίζει μέσα και έξω από την πόλη.

 

72
Pandermakis © 2010 - All rights reserved - Designed & Hosted by Hypermorph